Bestuur

Bestuur en interim-bestuur


Als bestuurder van een VvE hebt u een zware taak: u moet ervoor zorgen dat de VvE goed functioneert. Dat betekent: dat er genoeg geld in het reservefonds aanwezig is om grootonderhoud uit te voeren; dat u voldoet aan de bepalingen in de splitsingsakte en dat u erop toeziet dat het huishoudelijk reglement wordt nageleefd.

De meeste besturen van VvE’s worden gevormd door eigenaars. Vrijwilligers dus, met heel veel enthousiasme maar lang niet altijd met voldoende kennis, kunde en ervaring om het VvE-bestuur in goede banen te leiden.

Is dat ook bij u het geval? Hebt u wellicht een conflict met uw bestuurder? Of wordt er helemaal niet bestuurd? Is uw VvE in diepe slaap verzonken?
Dan loopt u een groot risico, want het complex zal in snel tempo in waarde verminderen. Dus uw appartement ook!

Wij bieden de oplossing voor dat probleem: door uw VvE weer de nodige structuur te geven op administratief, financieel en technisch gebied. Wij maken uw meerjarenonderhoudsplanning en we helpen u desgewenst op weg, zodat u zelf uw VvE kunt besturen.
Kiest u voor een externe beheerder? Dan is het belangrijk dat u een goede gesprekspartner bent van de beheerder. En u wilt de vinger aan de pols houden. Het gaat tenslotte om úw geld en úw appartement!

Wij bieden u:

- een interim-voorzitter van de Algemene Ledenvergadering
- interim-bestuur

Klik HIER voor een informatief gesprek en offerte

AfdrukkenE-mail

Copyright: appartementen-bestuur-vve.nl
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Gebruikersvoorwaarden

Realisatie: Inndesign Productpromotie